Felelelős Társadalomért Program: 15 pillanat, amiért érdemes benne lenni

A KPMG 15. alkalommal hirdeti meg a KPMG Felelős Társadalomért Programját. A pályázók esélyesek a KPMG szerteágazó szakértelmét kiaknázó pro bono tanácsadásra, működésre fordítható három-három millió forint pénzügyi segítségre vagy informatikai eszközökre.

15 év rengeteg idő egy non-profit szervezet életében, a tagok jönnek-mennek, de természetesen a szervezői kemény mag és a sok önkéntes fáradhatatlan munkával biztosítja a folyamatos fejlődést, kihívások leküzdését és a közös célok megvalósulását. Pályázati programunkon keresztül szervező kollégáink, önkénteseink, pro bono szolgáltatást nyújtó munkatársaink sok-sok pozitív emléket, tapasztalatot és jó érzéseket raktároznak el magukban, miközben egy-egy rövidebb vagy hosszabb időszakra a támogatott szervezetek hétköznapjainak részeseivé válnak.

Gyűjteményünkben az elmúlt 15 év 15 emlékezetes pillanatát gyűjtöttük össze, amelyet közösen éltünk át a nyertes szervezetekkel. Nem volt egyszerű csupán 15 momentumot kiválasztani, hiszen a pályázati együttműködésen túl sok más közös jótékony kezdeményezésben vettünk részt és hosszú távra szóló jó kapcsolatot alakítottunk ki a non-profit szektor meghatározó szereplőivel.

Az idei pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok itt érhetőek el.

További kérdésekben a cr@kpmg.hu elérhetőségen adunk segítséget!

Várjuk a közös együttműködést!

KPMG CR Csapat


Írta

Olvass tovább