Miért a legjobb választás a kiválasztás?

2022 a tehetségek éve. Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatunk nemzetközi és hazai stabilitásának, széleskörű szolgáltatásportfoliójának és folyamatos növekedésének köszönhetően a tehetségek ideális karrierdesztinációja, amelyet a Zyntern 2022-es pályakezdő kutatása is megerősít. A KPMG a legvonzóbb munkaadók versenyében az élvonalban teljesített.

Vállalatunk sikerességének alapja kollégáink és az ő tudásuk, szakértelmük, így jelentős energiákat fektetünk abba, hogy megtaláljuk a legjobbakat és érdekes feladatokkal meg is tartsuk őket. Napjaink tehetségek iránt folytatott versenyében így a toborzás vált az egyik legizgalmasabb és legsokrétűbb szakmává.

Ha érdekel a toborzás, összeállításunkból megismerheted szubjektív toplistánkat a legfontosabb érvekről, amelyek a vállalati kiválasztási munka mellett szólnak nálunk:

  1. #DoWorkThatMatters – Hatással lehetsz az egyének és a vállalat életére

Egyéni szinten a házasságkötésen vagy a lakásvásárláson kívül kevés dolog van nagyobb hatással ránk és a családunkra, mint egy nagyszerű állás megszerzése. A kiválasztási folyamat során a toborzók segíthetnek javítani a jelentkezők esélyeit és tapasztalatait azáltal, hogy megtalálják rejtett képességeiket, válaszolnak a kérdéseikre, hogy megfelelően felkészüljenek a toborzási folyamat hátralévő részére.

Vállalati szinten pedig a tehetségek sikeres toborzása, fejlesztése nagyban hozzájárul az üzlet eredményességéhez és sikerességéhez. A változás a KPMG-nél az üzlet motorja, hiszen ügyfeleinknél pont a változás veti fel a legfontosabb kérdéseket, így kollégáink is hatással lehetnek napjaink üzleti környezetének fejlesztésére, formálására. HR csapatunk pedig folyamatos kapcsolatban van szakmai területeink vezetőivel, akik így közvetlenül láthatják a recruiterek munkájának eredményét.

  1. #LearnForALifetime – Folyamatosan változó feladatok, állandó tanulás és fejlődés

A recruiter csapaton belül a szakosodás lehetőséget teremet egy-egy terület speciális munkaerő-toborzási feladatainak megismerésére, és ez nagy rugalmassággal változtatható. A váltások gyors és hatékony tudásátadással párosulnak, így ennél gyorsabban valószínűleg sehol nem sajátíthatóak el az iparági jellegzetességek, amelyek életre szóló tapasztalatot adnak.

Ha szeretsz folyamatosan tanulni, akkor a toborzást izgalmasnak fogod találni, mivel ez a tehetséggondozás talán leggyorsabban fejlődő területe. Munkád során folyamatosan megismered, hogyan használd az új technológiákat és az új kommunikációs megközelítéseket. Csapatainkban bátorítjuk az újító megközelítéseket, amelyek nyitott fogadtatásra találnak a rugalmas és nyitott céges kultúrának köszönhetően.

  1. #MakeYourMark – Bátran lehetsz kreatív

A recruiter pozíció a kreativitás megélésére is remek lehetőség, hiszen a recruiterek és a kommunikációs csapat együttműködésében minden nézőpontra szükség lehet, így gyorsan belecsöppenhetsz izgalmas toborzási programok létrehozásába. A vezetőkben pedig nagy a nyitottság az új, out-of-the-box ötletek megvalósítására.

Emellett te leszel az első kapcsolatok egyike, amelyet a jelentkezők a szervezettel létesítenek. Ez pedig egyedülálló lehetőség arra, hogy képviseld vállalatunkat és megerősítsd a imázsunkat.

  1. #ThriveWithUs – A verseny izgalmas

Ha megvan benned a versenyszellem, toborzóként tapasztalni fogod, hogy minden egyes állás betöltése igazi fej-fej melletti verseny. A rejtett tehetségek felfedezése is felemelő, ahogyan az is, hogy sikeresen meggyőzzük a több választási lehetőséggel rendelkező csúcsjelölteket, hogy a mi cégünk állását válasszák.

Ha szeretsz mindig új, inspiráló szakemberekkel kapcsolatba kerülni, a toborzás lehetővé teszi, hogy havonta több tíz vagy akár több száz kiváló emberrel találkozz.

  1. #ComeAsYouAre – Nálunk önmagad lehetsz

A KPMG-nél egy sokszínű, befogadó csapat vár, ahol rengeteg kapcsolatra, barátságra tehetsz szert. Kollégáink egyedi tapasztalatai és különböző nézőpontjai fontos elemét képezik mindennapi sikereinknek.

A sok-sok racionális érv után az emocionálisakról legyen elég annyi, hogy a KPMG-n belül az egyik legjobb hangulatú és leginkább összetartó csapat a recruitereké.

Ha magadra ismersz a fenti leírásban, csatlakozz HR csapatunkhoz recruiterként ezen a linken keresztül! Hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk. Powered by you.


Írta

Olvass tovább