A KPMG üzleti tanácsadással teszi időtállóvá a non-profit szektor szereplőit

Még 2 hétig jelentkezhetnek a civil szervezetek a KPMG idei „Felelős Társadalomért Program” pályázati programjára, amelynek célja az egészségügy, az oktatás vagy a környezeti fenntarthatóság területén működő közhasznú szervezetek fenntartható, hatékony és átlátható működésének támogatása.

A non-profit szférában működő szervezetek számára különösen fontos a hosszú távú működési stratégia megléte, hogy megfelelő választ adjanak a társadalmi problémák és az éghajlatváltozás kihívásaira. A „Felelős Társadalomért Program” igazodva a KPMG „Our Impact Plan” célkitűzéseihez szakmai segítséget ajánl fel közhasznú szervezetek számára, hogy támogassa stabil, értékteremtő és hosszú távú működésüket!

A programra a Magyarországon bejegyzett, közhasznú non-profit szervezetek vagy civil alapítású társadalmi vállalkozások jelentkezhetnek. Előnyt élveznek a hátrányos helyzetű gyermekek egészségét és oktatását kiemelten kezelő, valamint a környezeti fenntarthatóság területén működő alapítványok.

A KPMG idén is komplex együttműködési lehetőséget kínál a 3 nyertesnek a 2022-es évre. A támogatási keret pályázónként minimum 250 000 Ft, maximum 1 000 000 Ft. Az anyagi, valamint a laptop támogatás mellett a KPMG pro bono – anyagi ellenszolgáltatás nélküli – szakmai szolgáltatást is kínál az együttműködő szervezetnek. A pro bono szakmai szolgáltatás adó-, jogi-, vezetési-, informatikai-, pénzügyi-, számviteli-, belső ellenőrzési-, HR- és marketing tanácsadás is lehet.

A pályázathoz szükséges dokumentumok és további információ az alábbi linkre kattintva érhető el.

A KPMG Felelős Társadalomért Programja több mint 12 éve segíti a civil szférát. Az elmúlt években gyümölcsöző együttműködések jöttek létre olyan szervezetekkel, mint az Amigos a Gyerekekért Alapítvány, Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány, Uccu Roma Alapítvány, Őrzők Alapítvány, KórházSuli Alapítvány, Nem Adom Fel Alapítvány, Pozitív Attitűd Formálás Közhasznú Alapítvány, RIROSZ, Down Egyesület, Gézengúz Alapítvány, Korai Fejlesztő Központ, Magyar Vöröskereszt, Peter Cerny Alapítvány, Magyar Williams Szindróma Társaság, Mosoly Alapítvány.

_________________________________________________________________________________

A KPMG Magyarországon:

A KPMG könyvvizsgálati, adóügyi és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó független szakmai szolgáltatók globális szervezete. 146 országban és tartományban működünk, a 2020-as pénzügyi év adatai szerint közel 227 000 fő dolgozik tagtársaságainknál világszerte. Mindegyik KPMG-tagtársaság jogilag különálló gazdálkodó egység, és ilyenként határozza meg magát. A KPMG International Limited („KPMG International”) angol “private English company limited by guarantee” társasági formában működik. A KPMG International és kapcsolt gazdálkodó egységei ügyfelek részére nem nyújtanak szolgáltatásokat.

A magyarországi KPMG-tagtársaságoknál több mint 1400 fő dolgozik – a KPMG Hungária Kft. könyvvizsgálati szolgáltatásokat, a KPMG Tanácsadó Kft. tanácsadási szolgáltatásokat, a KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Iroda jogi szolgáltatásokat kínál magyar és multinacionális társaságoknak, kormányzati szerveknek és külföldi befektetőknek, míg a KPMG Global Services Hungary Kft. (KGSH) megfeleléssel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt multinacionális vállalatcsoportoknak több mint 35 országban.


Írta

Olvass tovább