Az adminisztráció nem teher többé – KPMG SmartXtractor

A KPMG Smart Digital Finance (SDF) megközelítése segít összehangolni a vállalati szakértelem, a folyamatok, a technológia és a rendelkezésre álló adatok együttesét. A pénzügyi szakértelmen, folyamatmenedzsmenten és a digitális transzformáción alapuló SDF megközelítéssel a KPMG átfogó megoldást kínál a hatékonyság növelésére törekvő pénzügyi területek számára egy technológia vezérelt világban.

Az SDF szemlélet hívta életre legújabb szoftveres megoldásunkat, amellyel a pénzügyi terület egyszerre lehet új, innovatív, automatizált és agilis. A KPMG SmartXtractor egy olyan eszköz, amely megkönnyíti, felgyorsítja a pénzügyi, gazdasági terület munkáját.

2020. második félévétől a társaságoknak jelentési kötelezettségük lesz az adóhatóság felé minden belföldi számla esetén. A rendszer azonban nem egyoldalú, bevezetésével megnyílik a lehetőség arra is, hogy bármely vállalkozás letöltse a rá vonatkozó számlainformációkat közvetlenül az adóhatóság rendszeréből.

A KPMG SmartXtractor megoldása elvégzi a számlaadatok automatizált, tömeges legyűjtését, ezáltal megkönnyíti a könyveléshez szükséges számlarögzítést, lehetőséget biztosít belső kontrollpontok kiépítésére, valamint a beérkező számlák teljeskörűségének ellenőrzésére is. Megoldásunkkal az adminisztráció nem teher többé, és az adat értékké válik.

A részletek kapcsán kollégáink készséggel nyújtanak szakértői segítséget!

Tekintse meg bemutató videónkat! Egyszerűsítsük együtt az adatfeldolgozást!


Írta

Olvass tovább