Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagy lépést tehetsz felé!

A KPMG, mint tanácsadócég erős alap, jó ugródeszka egy fiatal karrierben. Nálunk az egyetemen megszerzett tudás fókuszt kaphat, az első naptól kezdve valós, komplex feladatokban lehet edződni. A folyamatos tanulás egyszerre elvárás és lehetőség is, továbbá  a szerteágazó tudás kiegészül erős projekt szemlélettel, és értékes kapcsolati hálóval.

A tanácsadók és auditorok is folyamatosan interakcióban vannak az ügyfelekkel, a hétköznapok is nagyon emberiek. Ráadásul ritka kombinációk egyike, hogy a KPMG-sek már fiatalon fontos hazai vállalatok felső vezetőivel ülnek egy asztalhoz. Így hamar kialakul egy alapos szektorismeret és egy működő prémium kapcsolatrendszer, mely évtizedekre meghatározó. Néhányan itt maradnak és a KPMG-ben építenek vezetői karriert, de az is természetes számunkra, hogy a teljes gazdaság számára „képzünk” szakmailag felkészült szakértőket. Az alumni klubunk tagjai ma a hazai gazdasági szféra minden fontos szegletében előfordulnak.

Nem jön könnyen

A KPMG-nél karriert kezdők nagyon gyorsan mélyvízbe kerülnek, fontos ügyfelekkel, vállalati vezetőkkel tárgyalnak, ami komoly felelősség. Ennek a terhét nem triviális elviselni. Erre fel kell készítenünk a csapatunk minden tagját. Fontos a szakmai fejlesztés is, de ma az igazi extrát, amitől jó szakemberek leszünk, már a kommunikációs, kapcsolatépítés, vezetői készségek, hatékony szervezés és akár egészségtudatosság tréningeken vesszük magunkra. Az átlagos KPMG-s évente több mint egy teljes hétnyi ilyen képzésen vesz részt, szó sincs arról, hogy a diploma után ne lehetne tovább tanulni!

Az erős projektmenedzsment készségek és a fókuszáltság meghálálja magát, sőt, komoly elvárás is. A munka nálunk többnyire nagyon intenzív, kreativitást és újító gondolkodást igényel, de közben azért tudni kell a feszes keretekben és a határidőkben maradni.

Mindennapi sikerélmény

Ahhoz, hogy az ügyfeleinknek pozitív élmény legyen az együttműködés, ahhoz az is kell, hogy a nálunk dolgozók is minden munkanapban megtalálják saját a sikerüket, élményüket. Sokfélék vagyunk, nagyon különböző és újszerű módon kell együttműködnünk, egyre inkább specializált tudásra van igénye a piacnak. Így egyszerre kell tudni tisztelnünk egymás különbözőségeit, miközben meg kell találnunk a hasonlóságot, egységet is. Ez benne a kihívás.

Azt látjuk, hogy aki az átlagnál tovább marad a KPMG-nél, az a cégben felhalmozott tudást szereti és értékeli a legjobban. Imádunk okos emberekkel együtt gondolkodni, rendkívüli projekteket felépíteni, bonyolult, összetett kihívásokat apró részekre szedni és együttes erővel megoldani.

Szeretnél csatlakozni? Szeretnéd, ha neked is természetes lenne a mindennapi sikerélmény?

Várunk Rád, ismerj meg minket. A KPMG-nél több példa is van arra, hogy a felvételi folyamatot kinyitjuk, fellazítjuk, hogy a döntés mindkettőnk részéről jól átgondolt és magabiztos legyen. Nem csak az fontos számunkra, hogy mi megismerjünk téged, hanem szeretnénk, ha a hozzánk jelentkezők is megismernének minket. Keresd bármelyik pályakezdőknek szóló workshopunkat vagy állásbörze eseményünket, látogasd a karrieroldalunkat a mycareerkpmg.hu címen és kövess minket Instagramon (@kpmghu). Legyél te is partnerünk!


Írta

Olvass tovább